torsdag 22 oktober 2009

Dags för mässa igen...

I helgen är det riksomfattande byggmässa i Botniahallen. Bland alla utställare av kakelugnar, parkettgolv och försäkringsalternativ finns också Cosy med på ett hörn. Välkommen!

tisdag 13 oktober 2009

Nu får du Plussa på Cosy!

Ja, inte Plussa poäng förstås, utan ljusstaken Plussa från Cult design. De har en ny geometrisk form och kan användas var och en för sig eller kombineras med varandra (oj hur typiskt cult design!) till spännande formationer. Det är bara att leka och plussa på!


Plussa ljusstaken finns i detta nu i svart och vitt. En röd en är också på inkommande mera mot julsidan.

I förra veckan kom det in en hel del nyheter från Cult design då cultingen själv (sorry Gun!) var och hjälpte mig här. Mycket nytt och fint nu alltså, tex.En ny sorts förvaringburk modell större,tex för tvättpulvret eller värmeljusen. Som brukligt är kommer det med en hel del lappar med ord som man själv får välja bland. Den lilla burken till höger kom också, likaså en motsvarande röd en. Den vita i serien finns ju från förut.


Den stora svarta kommer lite senare.


Burken kan med fördel också kombineras med den nya anteckningsboxen som kom. Anteckningspappret medföljer:Gracilis kom in i en ny höstlig purpur färg. Diskpumpen finns också här sedan tidigare:


Kloka ord serien har utökats med flera kuber och magneter:
Och slinga serien med en ljuskub. Som sägs vara ickedoftljus, men tillåt mig tvivla... :Med mera, med mera....

Nästa vecka bär det av till nationella byggmässan i Vasa för Cosys del. Så välkommen dit om ni har vägarna förbi!

torsdag 1 oktober 2009

Hejsan hoppsan lilla... plöttFör den oinvigde kan jag meddela att hälsningsfrasen kommer från Karlsson på taket CD:n som nu ska snurra varenda dag i bilstereon. Undrar hur många gånger en fyra åring kan lyssna på samma skiva innan öronen trillar av. Men å andra sidan är nog Karlsson ganska härlig. Så där mysigt självgod att man inte kan göra nåt annat än skratta åt honom.
Jag insåg just att det igen är en evighet sedan jag skrivit nåt på denna blogg. Jag måste nog börja skärpa till mig, men först skulle jag behöva hyra lite timmar. Någon? Jag vet inte vart tiden rusar. Igår skulle jag skriva ut ett presentkort och skrev under med 30.8. Skrämmande att man nästan missat en hel månad! Hur som helst, idag är det 1. oktober och vilken dag sen! Underbart!
För att igen använda ett Karlsson uttryck har det nu kommit en massa nya grejer och grunker till butiken. Nästan en leverans per dag så det har varit fullt upp minnsan. I början på veckan fick jag leverans från en för Cosy ny dansk firma, Chic antique, bland annat detta, bilderna må tala för sig själv.Sen har jag också fått nya ljusmanschetter i form av pärlor. Fina färger, brun, rosa vit. Till det fick jag också fina ljus med pärlemorslyster.

Och visst kan man använda manschetterna som armband också.
Sen en hel del godsaker från svenska Saema. Pepparkakscrisp, pepparkakskola och gammaldags bravokolor. Mums. För inte så länge sedan kom ju också strutarna från Åre chokladfabrik. Dubbelmums!


Nej nu ska jag filura lite igen!