onsdag 15 september 2010

Den som väntar på något gott....

Jag har märkt att jag har en tendens att skriva om mina mässbesök på dessa sidor. Man kan lätt tro att jag inte annat gör än springer på mässor. Och nu har jag ju varit på två stycken igen efter förra inlägget, den ena i Stockholm, den andra i Helsingfors. Men det var inte det det skulle handla om.
Eller tja, indirekt gör det väl nog det. För den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Börjar bli lite nipprig då det inte kommer in några nya varor från mina mässinköp. Om ni går in på webbshoppens kommer snart sida kanske ni förstår varför jag är så otålig. det är så mycket fiiiint på g.
Nåja, lite har jag ju nog fått in. Lite nya smycken från VÅGA tex:
En del nya och intressanta té- och kaffesorter från en ny leverantör, AFTEK:

och kryddor...Men som sagt mycket mycket meer är på g.
Veckorna 38& 39 blir lite avhackade för cosys del. Tänkte jag skulle ta lite semester med familjen och fara och hälsa på Bamse på Gran canaria. Mitt gudbarn A 1 år skall också med så få se hur han gillar flygresan på 6,5 h. Med tanke på vilken energi den killen har och hur många tiondels sekunder han sitter stilla i gången kan det bli en upplevelse. Nå ungen måste väl somna nån gång också....
Cosy har bara öppet lördagen den 25.9 under veckorna. Men efter den 1.10 kör vi igen med oförminskad takt, förhoppningsvis med en maaasssaa nytt!
Ha det!