torsdag 2 juli 2009

Tomatkarneval



Dags för årets höjdpunkt i Närpes! I dagarna två ( eller egentligen under ett dygn lite drygt) sjuder city av liv och rörelse och humöret är på topp. Folk från när och fjärran kommer för att träffa gamla bekanta, bekantas bekanta och nya bekanta.
Cosy är också med i karnevalstämningen även om vi inte har något försäljningstält på själva marknadesplatsen. Butiken ligger ett stenkast från torget och där kommer vi att resa vårt allra egna tält. I det kommer det att bjudas smakprov på istéer och olika sylter och marmelader. Dessutom återkommer en succé från i våras: Cult Design outlet, denna gång en lite utökat version med förutom textilier också vaser, ljusstakar och annat smått och gott ur Cults utgående serier. Välkommen att fynda!
Välkommen också till daghemmet Päivis föräljningsplats på marknadsgatan. Där finns olika spännande inläggningar av tomat och gurka, tomatlimpor och andra fantastiskt delikata hembakade kakor och andra bakverk. Är du sugen på lite salt kan du mumsa på en laxsmörgås. Nam nam! Väl mött under karnevalen!

Och just ja: Butikens öppethållningstider under karnevalen:

Fredag kl. 10- 23
Lördag 10- 18


Inga kommentarer: