lördag 4 april 2009

Mycket nytt på byn!

Nu har jag igen inte skrivit på ett tag så nu har det hunnit komma in en hel del till affären, från flera olika ställen, danska och svenska. Var ska man nu börja? Om vi nu börjar med det nödvändigt onda, smutstvätten, finns nu en jättemysig tvättpåse för de skitiga strumporna:



Sen raskt över till nåt roligare. En hel del nya glasvaror har kommit, tex. den här maffiga skålen på fot. Den kunde kanske användas som dopfunt. Kanske nån har nåt dop på gång inom en snar framtid ( och nu menar jag ingen speciell syster eller nåt sånt, hehe...)




I samma serie finns också två glasburkar med lock, en högre, smalare och en lägre bulligare:



Ett fint nyckelskåp:


Och en jättegullig evighetskalender i plåt med en urgullig kille på :




Det märks att våren är på ankommande också på Cosy ( äntliiiiiigen!) En hel del trädgårdsrelaterade produkter har också kommit: Flera kronor, den första är stor, även om det inte kanske syns på bilden. Den är betydligt större än den jag hade ifjol även om det ser ut att vara samma modell:


Modell nummer två kan även användas som huvudbonad vid nåt bättre fest.

Det kan hända att det behövs ett snöre runt halsen men det är smällar man får ta...
Flera andra blomstöd har kommit in, redo att sättas på en kruka så får växten klätterstöd.

Och det bästa till sist, detta maffiga växthus:

En evigt grön konserverad krans, dock för innebruk. Den ska fuktas på med en sprayflaska en gång i veckan stod det och inte förtäras ( om nån nu kom på den tanken...)



Oljelamporna har utökats med denna gulliga groda:





Till sist ännu "tags" på ren svenska. Små etiketter i plåt med budskap som kan användas i stället för ett paketkort eller som en extra dekoration på paketet.


Allt detta finns nu också på webbshoppen.
Så gott folk, nästa vecka är det påsk. I nästa inlägg lite påskinspiration! Ha det bra!

Inga kommentarer: