fredag 12 december 2008

Bloggtips!

Jag tänkte idag ge tips på en blogg som är väl värt ett besök ifall ni inte redan hittat den. Och eftersom jag är legitimerad, auktoriserad Cult Design återsäljare (åhå, det där for väl lite i överkant...) är det ett privilegium att tipsa om Cults egen blogg. Där ges mycket tips och knix och man får många fler användningsmöjligheter än man trodde var möjligt åt Cults produkter.
Tänkte här visa några bilder från den bloggen.


Först en uppsättning med tomtar. Många av er har säkert Cults "platta" för tre värmeljus. Här har man satt ett lykthus i mitten, två tomtemanschetter och några små lösviktstomtar runtomkring. Och vips har man fått en hel tomteby!





I tomteserien finns också de här fina glöggmuggarna med fat till. Till vänster en högre "platta" för ett ljus med samma manschett som ovan.



Här en annan variant till glöggmuggen. Små minijulstjärnor placerade i muggen. Väldigt effektfullt eller hur?




Ännu mera tomtetema. Till vänster samma "platta" igen med tre juliga manschetter. En polkagris randig och en julröd och den tredje får fantasin tänka ut. Bakom en kul grej. Den består av små förvaringsboxar i kubserien, lämpliga tex. för bitsockret. Här är de lite i hatten då de fått på sig pigga små tomtehattar. Efter jul tar man bara av hatten och kan använda kubskålen till sockret, topspinnar gem eller annat smått å gott. På bilden till höger en vas i "plattserien". På bilden en julig manschett och så har amaryllisen fått bli en snittblomma. Snyggt inte sant? Och byter man ut manschetten mot en annan får det hela ett helt annat utseende!



Sen lite annat också. Den här serien heter paradis och på bilden finns de mindre lyktorna. Som ni ser kan man bygga ihop ett enhetligt mönster av flera lyktor bredvid varandra. Med de högre täckta lyktorna kan man också göra det samma. De högre lyktorna finns i svart och vitt. Och visst är det bra då man får julklappstips för flera år åt samma person? En eller två lyktor per år och flera jular är räddade!


Boxserien. Till vänster frukostsettet. Knäckeboxen och en box för te tex. I samma stil finns också muggen. På bilden till höger en "platta" igen för ett ljus och boxar. Tyvärr har jag inte den boxen med bitsockret i utan endast en lägre variant.




Här en annan variant av boxen, sparboxen. Här placerad tillsammans med en krukväxt på en bricka. Till höger förvaringsboxarna igen, pastaburken bredvid en kruka med färsk spenat. Och så muggen.




Hjärtan kan man inte få för mycket av, passar till alla årstider. Här en kruka i serien smycka med ett magnethjärta på. Till vänster en högre "platta" med en kärleksmanschett och ett rött ljus. Allt inramat med en svart bricka i trä. Snygg helhet!



Och till sist denna underbara diskbänk. Till vänster en serie som kallas vinkel som jag kommer att ta in efter jul. I dess vrå passar alla kuber in, här är det samma kub som på bilden ovan har på en tomtehatt. Till höger en kombination av diskmedelspump, tvålpump och ett ljus. Snyggt!

Kombination ja. Det är väl ledordet för Cult design. Allt kan kombineras enligt eget tycke och smak. Tyvärr kan det vara lite svårt att få rum med alla kombinationer i butikshyllor, men Cults blogg är en guldgruva då det gäller att få nya tips. Surfa gärna in där och låt dig inspireras. Adresen är www. cultdesign.se. Klicka sedan på blogg. På hemsidan finns också en "lekhörna" för oss med barnasinnet kvar. Där kan man hemma i lugn och ro plocka ihop sin egen kombination på en bricka. Ha det så kul i lekrummet!

Inga kommentarer: