måndag 29 december 2008

God fortsättning & the final countdown...

Jag hoppas att julen varit bra för alla och envar och att tomten var av den snällare sorten. Samt att hälsan stått er bi. Själv har jag de senaste dagarna dragit på mig den så allmänt förekommande kraxigheten, så harklingarna duggar tätt. Men oftast är det väl så att dessa åkommor infinner sig samtidigt som ledigheten. Får bara hoppas att krassligheten försvinner med det nya året.
Ja, just det. Det drar ihop sig till nytt år och nya möjligheter. ( Att det blir ännu ett ljus på tårtan kan vi ju prata tyst om...). För den som vill piffa upp hemmet lite inför nyårsfesten kommer här lite tips från Cosy. Till exempel den här fina girlangen i silvermetall från svenska Dixie:


Girlangen med små blommor är ca 2,5 lång och kan böjas och formas enligt önskemål. Kan tex användas som dekoration på festbordet eller klippas i lämpliga längder och snurras runt ljus eller dyl. Tack vare materialet kan girlangen sparas till en annan gång bara man lindar upp den på en pappskiva tex.

Till festen kan det vara festligt att använda placeringskort om man är flera gäster eller små skyltar med namnen på rätterna om man har vridit till nåt extra exotiskt. Då kan de här små korthållarna i fattigmanssilver komma väl till pass:





De här finns dessutom i Cosys reahörna så nu får du dem med 30% rabatt. (Välkommmen att bekanta dig med reahörnan förresten!)

Sen kanske det viktigaste av allt inför nyåret: tiden. Strax innan jul fick jag in en del nya stora klockor, bland annat dessa:






Klockor med gammaldags look och med fungerande pendel. Kom bara ihåg att sätta i ett batteri så att ni inte missar tolvslaget! ( Ni minns väl hur det gick för Mr. Bean på nyårsafton?).

Med dessa enkla rader vill jag önska alla mina vänner och kunder ett riktigt Gott Nytt År! Nya tag nästa år med vackra nyheter i Näsbys mysigaste affär!

1 kommentar:

alegni sa...

skulle vara roligt att komma sig iväg till era trakter o din affär, men vägen dit känns så lång...
gott slut o gott nytt år!