fredag 6 februari 2009

Follow your heart ...




Lämpligt med tanke på förra inläggets tema kom igår en ny sändning med väggord, bland annat den här ovan med texten Follow your heart. Den finns i två varianter, den här där hjärtat är grått och så en där hjärtat är vinrött.Många har intresserat sig för väggorden och är lite nyfikna på dem så jag tänkte repetera lite vad väggord är för nåt. ( Har nog skrivit om dem i ett tidigare inlägg också).

Väggord är texter utskurna i självhäftande vinyl som lätt sätts upp på väggar, möbler, lådor, dörrar, kakel, glas, golv med mera. I matt färg ger väggord ett målat intryck.
Väggord fäster allra bäst på släta underlag. Men det går att sätta väggord på strukturerade underlag som till exempel tapetväv, råspont, betong, putsad murstock. Du behöver dock skrapa fast väggorden väldigt ordentligt och noggrant för bästa resultat. Väggordet kan också sitta utomhus, men det bör vara plusgrader vid montering av väggord för att klistret på vinylen ska kunna aktiveras.I paketet medföljer anvisningar hur du sätter upp ditt väggord.

När du inte längre vill ha väggordet uppe eller ska det byta till ett annat, så är det bara att dra bort vinyltexten bokstav för bokstav. Väggorden kan inte monteras igen efter att man tagit ner dem, eftersom texten lätt skadas. Väggord kan tas bort från målade väggar, vinyltapet och lackade ytor utan att skada väggen. Rekommenderas dock att man drar bort texten försiktigt och medvetet. Däremot så skadas papperstapet om väggorden tas bort.

Det finns ett antal olika modeller av väggord på Cosy. I detta nu tex:


Finns i mörkros/ljusrosa och svart/grå.



Carpe Diem "fånga dagen" finns i grått.


Kärleken övervinner allt finns med grå, vit och svart text.

Lycka finns med svart/grå text och med silver/guld text.




Nykomlingarna här bor en prinsessa/prins finns med svart text.

Underbar och älskad finns som här i svart och grått



Ta dig tid att dofta på rosornas finns med vit, svart och grå text.

Less is sometimes more, önskan om välkomnande finns med svart text och att man ska känna sig som hemma med svart och vit text.

2 kommentarer:

Emma sa...

heej, ja kollade in webbutiken nu men hittade inte väggtexten - Lycka! under vilken flik ligger den?
/Emma

Cosy Living sa...

Hej Emma,

De här väggorden kommer från en producent i Sverige vi tog in av förr. Idag tillverkar vi väggorden själva vilket betyder att det är möjligt att få bestämma mera hur väggordet ska se ut. Det är helt möjligt att göra ett "lycka" åt dig enligt eget önskemål om tex. storlek och färg( av våra 12 färger). Ta kontakt per epost info@cosyliving.fi så kan jag berätta mera och så skickar jag gärna en förhandsgranskning på ditt väggord.

mvh Sofi, Cosy Living