lördag 8 november 2008

Cults jul kom till Cosy!

Eller åtminstone den första leveransen. Cults jul kan egentligen indelas i tre kategorier:
1) Glad jul :
I "Glad jul" är grisen åter i fokus. Serien består av tuffa tomtar med mycket accent i grått, svart och rött. Gör julen varmare och mysigare igen!
2) Tomtejul:
Den traditionella julpyntningen med attityd. Tomten är hjälten, precis som det alltid varit! Färgerna går i rött, vitt och grått. Serien vågar säga att julen är en stor högtid, exotisk och lite lagom primitiv med sina för oss så ovanliga riter!
3) Disco kul- julen:
80-taletstemat går igen i jul. Årets största högtid blir glittrigare än någonsin. Silverkrom blandas med matt silver, guld, grått, vitt och svart. Julens stjärna är en julbock i silverkrom. Stilen Saturday night Fever runt granen-känsla!

Det är främst produkter i kategori 3 som kommit. Mycket glitter och glamour och bling bling. Bland annat den här ljusstaken som fyndigt heter just Disco kul:



Ser ni! Cult börjar lära sig närpesdialekt, för alla ser väl att det är en disco kulA?
I gracilis serien har jag redan tidigare fått adventstaken:


Den finns i både grått coh vitt. Trots den lite suddiga bilden tror jag nog att det syns hur snyggt det blir att sätta den obligatoriska julstjärnan i en gracilskruka! Tyvärr kan ju inte alla ha äkta blommor. No hätä! Jag kommer också att ha falska julstjärnor här och Cults egna hyacinter.
De egentliga tomtarna från Cult kommer att komma in lite senare. Troligtvis redan i slutet av nästa vecka. bland annat dessa:


Den här rundingen ovan heter Ragge. Helmysigt namn eller hur? Cult lanserar till denna jul också sin alldeles egna elljusstake, som heter Culting (och hur fyndigt är inte det då?):


Den borde också komma in i nästa vecka. Så det gäller att ha lite tålamod.

Inga kommentarer: