tisdag 21 oktober 2008

Nya Cosy...




hade jag lovat att visa upp lite bilder ifrån. De allra ivrigaste ringde igår och frågade var bilderna dröjer.... Trevligt trevligt! I går kväll satt jag länge men bloggen var inte riktigt samarbetsvillig. Det tog ca 45 min att ladda upp en bild så jag fick läidon på ren svenska. Men nu gör jag ett nytt försök!
För det första har ju då Cult fått en egen hörna och hyllorna har utökats med en till. Nu kommer det in nyheter hela tiden så hyllorna lär verkligen behövas. Har redan konstaterat att det kommer att bli för trångt då nissarna skall in, men det löser sig nog på sätt eller annat.



Cult har ju inför denna säsong kommit med evighetsblommor som verkligen ser äkta ut. Här i detta arrangemang har jag strukit ner svarta rosor och vita kallor. Det finns också krukväxter i samma system. Nu just har jag orkidéer som passar i Cults krukor, som är 10*10 cm. Orkidéerna har en liten "jordklump" runt rotsystemet, så det är bara att sätta ner den direkt i krukan. Till julen kommer också hyacinter. Perfekt för allergiken!



Vi fortsätter med den guidade rundturen. Järnavdelningen har fått en egen plats mitt på golvet. Här samsas olika produkter i luffarslöjd, zink och gjutjärn. En och annan produkt i fattigmanssilver har också fått plats.


Järnsidan från andra hållet. Här samsas mest prylar som passar i ett kök, brödkorgar, kastrullunderlägg, hängare för hushållspappersrullen osv. På den andra sidan finns mera ramar och olika pytsor.


Barnavdelningen har utökats med en rejäl dos nya nallar. Mina nallar kommer uteslutande från Bukowski design. Maileg står för kaninerna och tomtarna (som kommer så småningom).
Bakom Bukowskinallarna står Barbara Bukowski. Alla nallar har fått sina egna namn och personligheter som man kan läsa om på lappen som följer med. Alla nallar fyller säkerhetskraven för nallar. Företaget grundades 1990 och idag är Bukowski Design Ab ett av de främsta företagen i Skandinavien och ett av de ledande i Europa inom design, tillverkning av teddybjörnar och andra mjuka kramisar.
Maileg är ett danskt varumärke som specialiserat sig på kollektioner av olika kaniner och andra djur alla med unika linjer och uttryck. Mailegs kaniner är kaniner att bli glad av!

Till slut ännu några rader om ren & fin avdelningen. Nästan den enda avdelning som inte bytt plats.



I går fick jag liten utökning av sortimentet då min leverans från Palmetten kom.Längst ner till vänster en fin presentask med badrosor. Plocka av ett rosblad i taget och se det lösas upp i badvattnet och du får njuta av bladens underbara doft medan din hud återfuktas av fuktighetsmedlet som finns i Och dessutom är de så jättevackra att bara se på!
Från Palmetten kom även badbomber. Inte så dramatiskt som det låter kanske. Perfekta små presenter åt dem som har ett badkar. Även doftpåsar med doft av ren tvätt och lavendel kom. Använd dem i lådor, skåp eller i bilen. Du kan också ta ca en tesked av innehållet och sätta i dammsugarpåsen så får ditt hem en fräsch doft varje gång du drar en dans med dammsugaren.
Mera en annan dag. Ha det så bra!






Inga kommentarer: